گاهی بد نیست که با زبان اعداد، مروری بر اینترنت داشته باشیم، پدیدهای که سخت وابستهاش هستیم.
۱- اینترنت چقدر بزرگ است؟
گوگل، تخمین میزند که در اینترنت ۵ میلیون ترابایت اطلاعات وجود داشته باشد که معادل ۵ میلیارد گیگابایت یا ۵ تریلیون مگابایت است. از آنجا که مغز انسان ظرفیتی حدود یک تا ۱۰ ترابایت دارد، اگر متوسط ظرفیت مغز را ۵ ترابایت در نظر بگیریم، اینترنت معادل ظرفیت مفز یک میلیون انسان است.
بیایید حجم اطلاعات اینترنت را طور دیگری معادلسازی کنیم تا تصورش برایمان آسانتر شود. یک ترابایت را میتوان روی ۲۱۲ DVD یا ۴۰ دیسک بلوری blue ray ضبط کرد. به این ترتیب برای ذخیرهسازی کل اینترنت به یک میلیارد DVD یا ۲۰۰ میلیون دیسک بلوری نیاز داریم!
۲-میزان دسترسی به اینترنت در جهان
۲۶٫۶ درصد از جمعیت دنیا به اینترنت دسترسی دارند. البته در قارهها و مناطق مختلف میزان دسترسی به اینترنت متفاوت است. در آمریکای شمالی سه چهارم مردم، در استرالیا و اقیانوسیه ۶۰ درصد، در اروپا پنجاه درصد، در آمریکای لاتین و منطقه حوزه کارائیب ۳۲ درصد، در خاورمیانه ۲۹ درصد، در آسیا ۲۰ درصد و در آفریقا ۸ درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند.
۳- تعداد ایمیل های ارسالی توسط مردم دنیا
هر روز ۲۴۷ میلیارد ایمیل فرستاده میشود که البته ۸۱ درصد آنها یعنی ۲۰۰ میلیارد عدد از آنها، اسپم هستند. به عبارت دیگر سالیانه ۹۰ تریلیون ایمیل فرستاده میشود.
۴- نبرد اینترنت و تلویزیون
۵۹ درصد آمریکاییها به طور همزمان در هنگام دیدن تلویزیون از اینترنت هم استفاده میکنند. برآوردها نشان میدهد که اینترنت بیش از تلویزیون، وقت آزاد مردم را به خود جلب میکند.
۵- اینترنت در زندگی نوجوانها
نوجوانها در آمریکا، هر هفته ۳۱ ساعت آنلاین هستند، که ۳٫۵ ساعتش را صرف چت میکنند، ۲ ساعتش را صرف دیدن ویدئوهای یوتیوب میکنند، ۲ ساعتش را صرف تماشای ویدئوهای مستهجن آنلاین میکنند، ۱٫۵ ساعت را در سایتهایی میگذرانند که توصیههای تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری می کند، بیشتر از یک ساعت را در سایتهای جراحی زیبایی و پلاستیک میگذارنند و ۳۵ دقیقه هم نکات مربوط به کاهش وزن و رژیم غذایی را در وبسایتهای مربوطه مطالعه میکنند.
در مقام مقایسه، آنها تنها ۴ ساعت را صرف انجام تکالیف تحصیلی میکنند!
۶- تعداد وب سایت و وبلاگ در اینترنت
در اینترنت ۲۳۴ میلیون سایت و ۱۲۶ میلیون وبلاگ وجود دارد.
بیشتر بخوانید : تجارت الکترونیک و طراحی سایت
۷- آمار وبلاگ نویسان بر اساس سن و جنسیت در جهان
حدود ۳۰ درصد آمریکاییها، ۶ درصد بریتانیاییها، ۵ درصد ژاپنیها، ۴ درصد برزیلیها و کانادییها وبلاگنویسی میکنند. ۵۱ دصد وبلاگنویسها زن و ۴۹ درصد آنها مرد هستند. ۵۳ درصد وبلاگنویسها بین ۲۱ تا ۳۵ سال سن دارند و ۲۰ درصدشان کمتر از بیست سال سن دارند.
۸- آمار مشاهده محتوای نامناسب در اینترنت
هر ثانیه بیش از ۲۸ هزار نفر کاربر اینترنت، مشغول مشاهده محتوای نامناسب ویدئویی هستند.
۹- میزان استفاده از اینترنت موبایلی
۷۰ درصد کاربران اینترنت موبایلی، تنها زمانی که بیرون از منزل هستند، از اینترنت موبایلی استفاده نمیکنند، آنها در داخل منزل هم از اینترنت موبایلی بهره میبرند. ۸۷ درصد کاربران اینترنت موبایلی، بیش از یک بار در روز به اینترنت متصل میشوند و البته ۵۰ درصد کاربران هم بیش از ۵ بار در روز از اینترنت موبایلی استفاده میکنند. ۸۱ درصد کاربران در هر نوبت اتصال به اینترنت موبایل، بیش از ۱۵ دقیقه وبگردی میکنند. ۶۰ درصد کاربران هم به منظور استفاده از شبکههای اجتماعی از اینترنت موبایل استفاده میکنند.
۱۰- چرا از اینترنت موبایل استفاده میکنند؟
۱۶ درصد برای سرگرمی، ۱۰ درصد برای رسیدن به انواع و اقسام اطلاعات، ۱۳ درصد برای مقاصد اقتصادی و مدیریت امورات مالی و بانکی، ۳۴ درصد برای استفاده از سرویسهای پیشپرداخت و ۵ درصد برای گیم و خرید.
۱۱- تعداد کاربران شبکه های اجتماعی
توییتر ۱۰۵ میلیون کاربر دارد.فیسبوک بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.
تخمین زده میشود که یوتیوب بین ۱۲۰ تا ۱۲۴ میلیون کاربر داشته باشد که معادل یک سوم کل جمعیت آمریکاست.
۱۲- آمار استفاده از فیس بوک
هر دقیقه، از شش میلیون صفحه فیسبوک بازدید میشود که معادل ۳۷٫۴ تریلیون مرور صفحه در سال میشود.
هر ماه ۲٫۵ میلیارد عکس در فیسبوک آپلود میشود.
۱۳- میزان تماشای فایلهای ویدیویی در اینترنت
هر ماه، کاربران اینترنت ۱۲٫۲ میلیارد ویدئو تماشا میکنند. فقط در آمریکا، به تنهایی، در هر ماه ۹۲۴ میلیون ویدئو در سایت hulu مشاهده میشود.
۱۴- آمار سالانه ارسال توییت در دنیا
هر روز ۵۰ میلیون توییت انحام میشود. در سال ۲۰۰۷، تعداد توییتها روزانه تنها ۵ هزار تا بود، در سال ۲۰۰۸، این عدد به ۳۰۰ هزار و در سال ۲۰۰۹ به ۲٫۴ میلیون رسید.
امروزه در هر ثانیه ۶۰۰ توییت انجام میشود!
برای خدمات طراحی سایت در تبریز کافیست با شماره (6 خط) 04133362988 تماس بگیرید.